Lažni Psy zavarao sve na Cannesu

Družio se sa slavnima, davao intervjue, gostovao na lokalnoj TV postajui, učio voditelja ‘konjskom plesu’, slikao se sa zvijezdama i upao na najčuvaniji i najtajniji party, a onda…


[divider]COOL POTEZ [/divider]

Jedan od uzroka šušura na ovogodišnjem Cannesu bio je i južnokorejski bucko koji se odaziva na ime Psy. Pjevač se pojavio na nebrojenim ekskluzivnim zabavama, družio se s poznatima  pa čak i gostovao na francuskoj TV postaji učeći pritom voditelja ‘konjskom plesu’. I sve bi bilo super  – da nije riječ o varalici.

Kako je jučer objavio New York Post, neindetificirani muškarac obučen kao Psy uspio je ući i na tajnu Chopardovu zabavu pripremljenu za naftnu mogulicu [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/05/Goga-Ashkenazi.jpg#”]Gogu Ashkenazi[/lightbox] i druge slavne.

Naomie Harris (Skyfall) i glumac [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2013/05/laznjak-2.jpg#”]Adrien Brody[/lightbox] tvitali su vlastite fotke s varalicom.

I tko zna gdje bi majstor završio da pravi Psy, inače miljama daleko od Cannesa (Singapur) nije primjetio fotografiju jednog fotografa na Instagramu pa na privatnom Tweeter profilu komentirao ‘čini se da je još jedan JA u Cannesu…’

Nama se čini da bi svaki južnokorejski bucko nakon posjeta đinđul sajmu na Jakuševcu uspio u preobrazbi no, ugledni NYT smatra kako je Mr. “X”  iskoristio svojih pet minuta slave. Toliko o ponašanju jednog ‘Gentlemena’!

 

Izvor: GQ magazin

 

Tags from the story
, , ,
More from Claudio Kramaric
Kako do objave za medije koja će svima biti zanimljiva
Pliva patka preko Save, nosi pismo na vrh glave, u tom pismu piše: Objava...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.