Tražite trkačke tenisice u kojima ćete moći trčati po svim terenima?

Ovo je naš prijedlog: Salomon SENSE, potpuno svestrana linija trkačkih tenisica – jedne tenisice za sve terene

Cool napomena: Kao i uvijek, red je da vas prije svega obavijestimo da je Salomon sponzor CoolKluba i da je u pitanju PR tekst. Međutim, na ovim stranicama uvijek i zauvijek moći ćete čitati samo o stvarima koje i sami koristimo i mislimo da su cool. Ili tako ili nikako ;) Hvala što ste s nama!

U liniji trkačkih tenisica SENSE naći ćete tri modela u kojima možete trčati po asfaltu, skrenuti na makadamski put ili otkrivati zahtjevnije terene. Za svoj omiljeni model odlučit ćete se s obzirom na vaš način trčanja. Konačno možete imati jedne tenisice, primjerene za sve vrste terena.

Svaka SENSE tenisica ima…

 

Revolucionarno rješenje u jezgri tenisice koje se sastoji se od visoko-odzivnog potplata Energy cell+ i ekstremno lagane i izdržljive smjese OPAL. Zajedničko djelovanje oba materijala nazivamo TEHNOLOGIJA VIBE i ona učinkovito amortizira vibracije, smanjuje umor i mogućnosti povreda na dužim trkama. Trkačke tenisice SENSE zadržavaju izdržljivost i stabilnost trail trkačkih tenisica, a istovremeno imaju vrhunsku amortizaciju i iznimno nisku težinu.

Vibe tehnologija

Obožavate trčanje u prirodi, ali vaša tehnika nije dovoljno dobra? Uz NOVE SENSE RIDE, usvojit ćete pravilne trkačke korake na svim terenima. Naime, dovoljno amortizacije da možete povećavati broj pretrčanih kilometara, tehnlogija Vibe umanjuje umor, a stabilnost i vrhunski obuhvat stopala karakteristike su zbog kojih ćete biti spremni i na najduže trke, bez obzira na podlogu na koju naiđete.

Za povremene i malo teže trkače

Model Sense PRO Max je za vas. Ove tenisice tako su napravljene da će vam omogućiti da brzo i učinkovito unaprijedite svoje trkačke rezultate, a olakšat će vam zbog dodatne amortizacije.

Savršena ravnoteža između zaštite i iznimne amortizacije, oduševit će vas na svim terenima i podlogama. Mekani doskoci i lagani prijelazi s petnog na prstni dio, uz SALOMON SENSE PRO MAX pratit će vas bez obzira na vrstu podloge po kojoj ćete trčati.

Za iskusne

Model Sense PRO 2 nudi savršenu ravnotežu između oslonca i prirodnog kretanja stopala. Koncept preuzet iz natjecateljske linije Salomon S-LAB, u potpunosti je prilagođen svakodnevnom trčanju. Idealan je za one koji žele spojiti slobodu prirodnog kretanja i izazove na novim trkačkim stazama.

 

SALOMON SENSE – Živite spontano. Vrijeme je za igru! #TIMETOPLAY 

Više informacija: salomon.com

More from Claudio Kramaric
Kindle Paperwhite, najbolji čitač e-knjiga konačno i u Hrvatskoj!
Od CNN-a do desetaka tisuća korisnika, svi se slažu u ocjenama da...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.