U New Yorku se otvara pop-up replika caffea Central Perk iz serije ‘Prijatelji’

prijatelji central perk pop-up coffie trgovina
prijatelji central perk pop-up coffie trgovina

Sjećate se narandžastog kauča iz serije Prijatelji? Sjećate se Gunthera, fenomenalnog bariste? Sigurno znate i da se kafić zvao Central Perk…

E, pa u povodu 20 obljetnice od prvog prikazivanja serije ‘Prijatelji’, Warner Bros i brand za kavu Eight O’Clock, brojnim će obožavateljima prirediti nezaboravnih mjesec dana. Riječ je o pop-up caffeu (u kojem je konobarila Rachel), a koji svoja vrata otvara od 17. rujna do 18. listopada na adresi 188 Lafayette, Soho/NY, u kojemu će se kava dijeliti besplatno!

Kafić će biti opremljen baš kao u seriji, a na omiljenom kauču posjetitelji će moći napraviti selfie, čuti kako u originalu zvuči hit serije Smelly Cat ili upoznati nezaobilaznog baristu Ginthera.

Besplatna kava s prijateljima, ima li što bolje?

P.S.: Dok su gledatelji bili zaluđeni interijerom stana na Manhattnu, serija se zapravo snimala u puno skromnijem i jeftinijem studiju u Burbanku – daleko od adrese u posh Sohou u kojem se sada otvara ovaj pop-up. Naime, malo smo ‘guglali’ i na istoj adresi pronašli oglas za najam prostora od 100 metara četvornih. Najam? Prava sitnica – 220.000 američkih dolara (1,1 milijun kuna) na godinu. Pa ti budi [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/09/Gunther.jpg#”]Gunther[/lightbox].

 

Prijatelji Central perk pop up store
Serija ‘Prijatelji’ prvi je put prikazana 22. rujna 1994. i do danas je jedna od najpopularnijih serija svih vremena

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.