WestJetovo čudo za Božić: Pogledajte kako su iznenadili siromašnu djecu!

westjet bozicna prica_naslovna
westjet bozicna prica_naslovna

Zaposlenici kanadske aviokompanije znaju kako inspirirati. Prošle godine darivali su sve svoje putnike, a ove učinili korak dalje i iznenadili cijelo selo u Dominikanskoj republici

Kanadska avio kompanija WestJet Airlines stvarno zna iznenaditi i ispričati najljepšu božićnu priču. Nije da nemaju reklama (ili ideja) ali više je nego očito da ih vrijeme Božića posebno inspirira. Ove godine uranili su i požurili s dobrim djelima te darivali siromašnu djecu i odrasle u mjestašcu Nuevo Rancer u Dominikanskoj republici.

Duh Božića uistinu su približili mještanima i ispričali priču koja je vrlo brzo postala jedna od najljepših ove godine. Zaposlenici kompanije volontirali su na ovom zadatku koji je uključivao postavljanje velikih saonica u samo središte mjesta.

Tijekom dana svi su imali prilike sjesti na njih i popričati s Djedicom te mu šapnuti svoju želju. U ovom slučaju najbolje se vidi kako su želje potrebitih, kako se i nama dogodilo u Nazorovoj,  vrlo jednostavne i skromne.

westjet bozicna prica
WestJet bozicna prica

Jedna je žena zatražila perilicu za veš, drugo dijete lutku. Nezaposleni vozač taksija novi motor za svoj motorkotač kako bi mogao raditi, dječačići skateboard, loptu…

Za razliku od prošle godine kada su imali samo četiri sata za ispunjenje želja svojih putnika, volonteri WestJeta dali su si 24 sata i krenuli u bjesomučni shopping.

Potom su sve mještane pozvali na plažu… Pogledajte video!  Da, vjerojatno će netko reći: ‘Bah, sve je to reklama’. Kamo sreće kada bi sve bile ovakve!

Vezana tema:

Kako je WestJet  za Božić iznenadio svoje putnike (VIDEO)

Written By
More from CoolKlub
Idemo trčati Zagrebački polumaraton i ovo je naš plan!
Imamo samo jedan cilj – stići do cilja, kakav bi COOL magazin...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.