Search
Close this search box.
cool novi logo header
shiney_hiney_facial_content

Za dobar ‘belfie’ treba vam ‘Shiney Hiney Facial’, znate li što je to?!

Para, poliranje, piling, maska… Možda ne tim redosljedom ali svakako je dobro znati ako želite snimiti dobar belfie!

Selfie je odavno prestao biti novotarija. Samo ako ste potpuno izolirani od ostatka svijeta, trend uslikavanja samih sebe vam je promakao. Međutim, čim čitate CoolKlub, vi niste ‘jedan od’, pa prema tome, utvrdimo da nam je svima fenomen selfieja odavno dio svakodnevnice.

Sada pričamo o ‘belfie’ fotkama. Radi se o uslikavanju/fotkanju stražnjica. Sve se vrti oko guze. Od modela Kely Brook i Heidi Klum do kraljice Kim Kardashian, čini se da ‘belfie’  postaje novi ‘selfie samo što je rezerviran za žene. Vjerojatno, jer imaju što i za pokazati!

MOdel Kelly Brook u travnju ove godine Mind the Gap #Belfie
Model Kelly Brook u travnju ove godine Mind the Gap #Belfie

CoolKlub preporuka je da prije nego što stavite slike svoje guze na neku od društvenih mreža, dobro razmislite i o tome da će je vrlo vjerojatno vidjeti ne samo vaši prijatelji, već i profesori, suradnici, kolege, šefovi ili budući poslodavci. #notcool

Za one, koji planiraju na svojoj guzi graditi karijeru (vidi Kim Kardashian, ali i Jennifer Lopez), sigurno si prije belfija na kojem će vam svi zavidjeti, trebate priuštiti i inovativan #cool tretman nazvan ‘Shiney Hiney Facial’.

“Shiney Hiney Facial” je poseban tretman koji se izvodi na stražnjici, a za kojim su poludjele Amerikanke. Osmišljen u The Gloss salonu u New Yorku, sigurno se može napraviti i kod nas. Poanta je da vam stražnjicu očiste parom, ispoliraju pilingom i nahrane maskom koja će kožu zategnuti i učiniti mekom i glatkom….i spremnom za belfie!

Barbara Strelar