Cura je ponovno izmislila čuturicu: Ovo je FitSip i mi to želimo!

fitsip čuturica za trkače
fitsip čuturica za trkače

Trčanje i hidratacija idu ruku pod ruku, manjak tekućine za vrijeme treninga čak i onda kada niste žedni umanjuje vaše mogućnosti, srećom tu je ovaj gizmo

Ironično ali aktivnost koja sve više građana izvlači iz kreveta u 6 ujutro da bi svi oni, onako poluzatvorenih i krmeljavih očiju, odskakivali i ciljali nogu pred nogu barem pola sata, dobro je protresla proizvodnju.

Od sofisticiranih mjernih instrumenata do termo ultra cool čarapa ‘bez kojih se ne može’ i fantastične slojevite GoreTex odjeće – trčanje je nagnalo mnoge da se posvete proizvodnji najluđih dodataka koje i nismo znali da trebamo.

Od super cool satova isključivo za trčanje do posebnih narukvica koje mjere svaki vaš pokret, svaki se put iznenadimo (i razveselimo) nečemu novome pa tako i ultra odgovoru na pitanje:

Kamo s vodom dok trčim?

U ovom slučaju riječ je o FitSip dodatku za trčanje, ili po naški – čuturici koju ćete pričvrstiti na svoju ruku baš kao i pametni telefon ili novčanik za vrijeme treninga. Ovako na prvi pogled odmah možemo reći: K vragu pa kako je moguće da se toga već nitko nije sjetio?! I nije, sve do 2012. kada su dvije prijateljice u Škotskoj trčale (i žeđale) dok jednoj nije sinuo ‘eureka’ moment. Ostalo je povijest.

FitSip Treba se naviknuti ali bolje i tô od deve s litrenkama na grbači
Treba se naviknuti ali bolje i to od izigravanja deve s litrenkama na grbači     Foto: FitSip

Ova narukvica/čuturica s dodatkom sadrži dva decilitra vode ili napitka po želji. Sasvim dovoljno da zadovolji trkače amatere koji često žeđaju, a znaju kako gušt može pokvariti plastična polulitrenka s kojom nemaju gdje nego da je drže u ruci cijelo vrijeme trčanja.

Jasno, trebat će neko vrijeme da se naviknete ‘cuclati’ vodu iz ovog čuda, ali s vremenom trebalo bi postati jednostavnije i ugodnije od trčanja poput deve s mjehom vode na leđima. Pogotovo ako trenirate za polumaraton kao mi.

Nama je ovo ideja bez premca i samo se nadamo da ćemo je uskoro moći nabaviti i u Hrvatskoj, cijena je paprenjak ali proizvod je tako cool! Sve infose možete dobiti na fitsip.com.

Vezana tema:

Ako ste upravo počeli trenirati, pročitajte ove poruke liječnice

More from Claudio Kramaric
KVIZ za sve: Internet marketing i pet trendova za koje morate znati
Istražujte, preispitujte i integrirajte. Ako još niste, odvojite vremena i preispitajte svoje...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.