ZIG-ZAG: Medvjedi ‘likeabilni’ na svim društvenim mrežama

medvescak na drustvenim mrezamamedvescak na drustvenim mrezamamedvescak na drustvenim mrezama
medvescak na drustvenim mrezama

Njemačka tvrtka zbrojila ‘lajkove’: HK Medveščak je sa 160.663 fanova na Facebooku i 239 pratitelja na Pinterestu i dalje na prvom mjestu u Europi

Iako početak sezone nije nimalo nalik prošlogodišnjem startu iz snova, kada je Medveščak razmontirao veliki CSKA, naklonost publike im i dalje ne manjka. Dapače.

Da su Medvjedi i dalje cool klub govori novo izvješće koje je objavila njemačka agencija Result sports na temelju istraživanja aktivnosti klubova na društvenim mrežama, a koje je prenio Index. Na toj listi najboljih i najposjećenijih klubova u hokeju na ledu i dalje se nalazi KHL Medveščak Zagreb!

Točnije, HK Medveščak je sa 160.663 fanova na Facebooku i 239 pratitelja na Pinterestu i dalje na prvom mjestu u Europi i ukupno gledano, s 177.817 fanova na svim društvenim mrežama zauzima drugo mjesto. Ispred Medveščaka nalazi se ruski SKA iz Sankt Peterburga s ukupno 183.458 fanova.

Da sportska bajka Medveščaka traje i dalje, ukazuje podatak da se klupskim stranicama na društvenim mrežama od ožujka do rujna pridružilo 34.087 novih fanova (ukupno na svim mrežama 39,646 novih fanova) zaključuje se u izvješću.

Još kad bi Medvjede i na ledu krenulo…

Vezana tema:

ZIG-ZAG! Navijači Medveščaka vlasnici (neslužbeno) najdužeg navijačkog vala

More from Claudio Kramaric

Ružne božićne veste ili ugly sweater (koje želimo)

Dobro, ne baš svi, ali ja bih sigurno svake godine...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *