Search
Close this search box.
cool novi logo header
medvescak na drustvenim mrezamamedvescak na drustvenim mrezamamedvescak na drustvenim mrezama

ZIG-ZAG: Medvjedi ‘likeabilni’ na svim društvenim mrežama

Njemačka tvrtka zbrojila ‘lajkove’: HK Medveščak je sa 160.663 fanova na Facebooku i 239 pratitelja na Pinterestu i dalje na prvom mjestu u Europi

Iako početak sezone nije nimalo nalik prošlogodišnjem startu iz snova, kada je Medveščak razmontirao veliki CSKA, naklonost publike im i dalje ne manjka. Dapače.

Da su Medvjedi i dalje cool klub govori novo izvješće koje je objavila njemačka agencija Result sports na temelju istraživanja aktivnosti klubova na društvenim mrežama, a koje je prenio Index. Na toj listi najboljih i najposjećenijih klubova u hokeju na ledu i dalje se nalazi KHL Medveščak Zagreb!

Točnije, HK Medveščak je sa 160.663 fanova na Facebooku i 239 pratitelja na Pinterestu i dalje na prvom mjestu u Europi i ukupno gledano, s 177.817 fanova na svim društvenim mrežama zauzima drugo mjesto. Ispred Medveščaka nalazi se ruski SKA iz Sankt Peterburga s ukupno 183.458 fanova.

Da sportska bajka Medveščaka traje i dalje, ukazuje podatak da se klupskim stranicama na društvenim mrežama od ožujka do rujna pridružilo 34.087 novih fanova (ukupno na svim mrežama 39,646 novih fanova) zaključuje se u izvješću.

Još kad bi Medvjede i na ledu krenulo…

Vezana tema:

ZIG-ZAG! Navijači Medveščaka vlasnici (neslužbeno) najdužeg navijačkog vala

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>