Offline čaša za pivo i držač mobitela

Offline čaša za pivo i držač mobitela

Cool marketinške vijesti ovih dana dolaze iz Brazila. Prvo smo naišli na ‘Najpametniji print oglas ikad’, a potom i na ideju čaše za pivo kojoj je glavna namjena razbijanje monotonije i ovisnosti o mobitelu

Nomofobi pozor! Kad pogledate video sigurno ćemo vam uštedjeti koju kunu za odvikavanje. Ili će vam na pamet pasti misao: eh kako se ja toga nisam sjetio. Ali u tome i jest čar svake dobre ideje. Konkretno ova ‘offline’ čaša zamišljena je da stoji isključivo onda kada je naslonite na mobilni uređaj.

Čašu je dizajnirala marketinška agencija Fischer & Friends i predstavljena je u baru Salve Jorge u Sao Paolu. Očekivanja su velika u smislu da vlasnik mobilnog telefona barem na pola sata zaboravi na svoj omiljeni gadget i totalno se posveti svojemu društvu.

Inače normalnog izgleda čaši je ipak odrezano dno i to na način da pod nju morate nešto podstaviti ako ne želite da padne ili je stalno držati u ruci što, opet, onemogućava korištenje omiljenog gadgeta. Pogledajte, video traje 1,26 minuta.

http://www.youtube.com/watch?v=_xG0Zn5s-9Y

Naravno, čašu možete prisloniti i na neki drugi predmet ali onda ispadate totalno uncool.

Mi bi svoje pivo/sok/vodu/vino pili samo iz takve čaše i tako svog osobnog ‘goniča robova’ smjestiti tamo gdje mu je i mjesto (barem na pola sata!)

A ako ovog trena baš i niste u mogućnosti piti pivo u Brazilu, Cool Klub vas poziva da budete cool: pobijedite nomofobiju, ugasite mobitel  i svoje pivo popijte u miru i u najboljem mogućem društvu!

A vi? Možete li se ostaviti mobitela na pola sata ili vam ovakva čaša/držač treba kao ozeblom sunce? Komenitrajte.

Vezane teme:

Nivea Brazil: Najpametniji print oglas (ikad)

Jeste li nomofob?

More from Claudio Kramaric
SUUNTO satovi: Donosimo pregled kompletne nove linije! (VIDEO)
Cure i dečki – idealan trening na vidiku! SUUNTO satovi sadrže apsolutno...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.