Search
Close this search box.
cool novi logo header
50 nijansi sive trailer

50 nijansi sive već postao najgledaniji trailer godine!

Evo ga! Evo ga! Viknula je moja prijateljica preko mobitela, a ja sam se krenula smijati kao malo dijete. Gledat ću film iako sam i dalje uvjerena da bilo koji glumac, ma kako dobar bio, lik Christiana Greya ne može predstaviti onako kako ga zamišlja ženska mašta!

Dajte taj film! Neki dan je stigao dugo iščekivani trailer ekranizacije „50 nijansi sive“.  U samo nekoliko dana ‘filmski’ Fifty Shades of Gray pregledan je više od 36 milijuna puta pa si je tako (već!) osigurao titulu najgledanijeg  trailera 2014. godine. Erotsku trilogiju koja je zaludila žene diljem svijeta i sama sam progutala, čitavo vrijeme maštajući o tom idealnom Adonisu, siročiću-milijarderu s mračnom stranom i ormarom punim igračaka.

Svaka od žena koja se tajno zaljubila u dominantnog Christiana Greya ima svoju verziju i njega i njegove velike ljubavi Anastasie Steel

Čitajući razne komentare nakon gledanja trailera, shvatila sam da je ovo jedna od onih knjiga koju vjerojatno nije trebalo ekranizirati. Svaka od žena koja se tajno zaljubila u dominantnog Christiana Greya ima svoju verziju i njega i njegove velike ljubavi Anastasie Steel.

Teško je zadovoljiti baš svačiji ukus, a sve tri knjige ionako su izvrsna fantazija i bijeg od stvarnosti (ja kažem knjige za ‘adio pameti’ jer su mi tako jedino čitljive).  Iskreno, teško je da se od njihovog sadržaja može dobiti dobar film.

ČITAJTE JEDAN OD PRVIH I NAJČITANIJIH POSTOVA NA COOL KLUBU: ’50 nijansi sive’, šest mjeseci poslije

 

Publika koja je pogledala trailer, već se buni da između dvoje glavnih glumaca nema kemije i da je podjela uloga potpuni promašaj. Mlađahni [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/07/jamie-dornan.jpg#”]Jamie Dornan[/lightbox] i [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/07/Dakota-Johnson.jpg#”]Dakota Johnson[/lightbox] imaju svakako posla preko glave.

Intervjui, snimanja, promoviranje filma – sve do same premijere zakazane za 14.2.2015. – na Valentinovo, osigurali su si mjesto pod zvijezdama. No, pridružimo se i mi vojsci koja bi u glavnim ulogama vidjela malo veće face od ovih. Na primjer Blake Lively, a ulogu Christiana Graya… Hmmm, mislim da se takav još nije rodio!

Čini se da su se scenaristi strogo držali knjige, ali da li će to biti dovoljno za barem donekle gledljiv film? Rekla bi teško, ali nikad se ne zna…. S druge strane, marketinški gledano, ekipi se mora skinuti kapa jer tenzija i buzz koji traju još od same najave da bi se, eto, možda, mogao snimiti i film upravo je nevjerojatan. Morat ćemo još malo pričekati i vidjeti!

Vezane teme:

Otkriveno tko će glumiti u filmu ”Pedeset nijansi sive”

Barbara Strelar