Search
Close this search box.
cool novi logo header
Henry Lloyd Mare trgovina

BE LIKE A MAN! Za cool ljeto nabavite barem jedno od ovoga!

Pomažemo da se ispred izloga trgovina ne crvenite i ne ponašate kao guske u magli, već lijepo kažete: Hoću to! (čitao sam na CoolKlubu… )

OK, ovo nije oglas niti išta slično tome. Volimo Henri Lloyd što smo i pokazali u nedavnom postu, a kako nas sve više ljudi čita tako je i taj naš napis stigao i na zaslon iPada vlasnice trgovine Marè, pa nam se javila mailom i pitala: A kako vam se ovo sviđa?

Odgovorili smo: Toliko da to kanimo objaviti u proljeće. Pa eto, došlo je i to doba. Mornarski stil i ljeto. Galebovi, Oliver, vino. Milina jedna! Uglavnom evo kako vas ekipa iz trgovine Mare u Zagrebu, vidi ove sezone:

1) Vodootporna i prozračna jakna za promjenjivo ljetno vrijeme obavezni je dio opreme svakog muškarca. Ako malo pogledate modne editorijale i zapitate se po čemu su ti Talijani toliko više cool nas – onda bi ove jakne mogle biti odgovor. Obične traperice, T-shirt s printom i to je to.

Ryder packaway jakna
Ryder packaway jakna

 

Carlson bomber jakna
Carlson bomber jakna

 

Ako kažemo polo majica za ‘modernog mornara’ neki bi to mogli shvatiti dvojako. E, pa nemojte. Ova majica toliko je dobra da vam čak NE trebaju ni [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/04/RayBanWayfarer5022sunglasses.jpg#”]RayBan Wayfarer [/lightbox]naočale da bi ovog ljeta bili cool!

Atlanta classic polo majica
Atlanta classic polo majica

 

Fairfax pletena vesta od luksuznog vunenog konca pomoći će da vam se junačka prsa za prohladnih proljetnih šetnji u društvu vaše drage ne stisnu poput pilećih. Nosite ju na košulju ili majicu, kratke hlače ili udobne Henri Lloyd mokasine ili tenisice. Odlično pristaje osunčanom tenu. Da, da, znamo na što ste pomislili. Mi odgovaramo: Pravi frajeri nose boje!

Fairfax vesta
Fairfax vesta

 

 

Bosa noga pati u krug! I zato ovog ljeta ne zaboravite udobne tenisice od kombinacije pamučnog platna i kože.

Eaton tenisice
Eaton tenisice

 

Svaki puta na aerodromu željeli bismo izumitelju kotačića na koferima i inim putnim torbama stisnuti  ruku, pokloniti se do neba i platiti pivo. Ova Roller putna torba od najlona i lagane aluminijske konstrukcije sa kotačima teži samo 2.85kg što ju čini jednom od najlakših putnih torbi u svojoj kategoriji. Ručka na izvlačenje, pojačane bočne strane… Milina!

CSL Roller putna torba
CSL Roller putna torba

CoolKlub

CoolKlub autori