Besplatne aplikacije za najluđu noć u godini ali i odluke nakon…

aplikacija novogodišnje odluke treninzi vježbanje forma
aplikacija novogodišnje odluke treninzi vježbanje forma

Kada je Nova Godina u New Yorku, a kada u Sidneyu? Kako funkcioniraju vremenske zone? Kako da vam novogodišnje odluke traju dulje od 24 sata?

Nema nekog uvoda. Vi ili često mijenjate i isprobavate aplikacije ili vam je pametni telefon skoro pa jednak kao na dan kada ste ga kupili (i vrijeme je da nešto promijenite).

Za obje skupine pronašli smo nekoliko cool aplikacija koje prate situaciju s odbrojavanjem do Nove Godine u svim vremenskim zonama ali i posebno ‘tajno oružje’  koje će pomoći da se novogodišnje odluke zadrže više od 24 sata.

Za praćenje vjerojatno najpoznatije proslave i dočeka nove godine na Times Squareu tu je i službena aplikacija: ‘The Times Square Official Ball App‘.

Nudi apsolutno sve vijesti vezano uz pripremu najpoznatijeg slavlja kao i live video prijenos. Aplikacija ima ugrađenu štopericu/odbrojavanje koja pokazuje za koliko vremena će ekipa u New Yorku uploviti u Novu Godinu. Aplikacija je besplatna za iOS Android korisnike.

app11
The Times Square Official Ball App

 

Ako vam doček na Times Squareu nije dovoljan i zanima vas više, a nije vam do surfanja, tu je TimeAndDate.com. Ova aplikacija također odbrojava vrijeme ali i pregledno prikazuje globalni sat što je jako cool ukoliko svojim klincima želite pojasniti kako funkcioniraju vremenske zone.

Glavno sučelje prikazuje odbrojavanje kroz sva bitna mjesta u svakoj vremenskoj zoni počevši od [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/12/bozicni-otoci.jpg#”]Božićnih Otoka Kiribati[/lightbox]. Također, tu je i zemljopisna karta putem koje možete pratiti sve vremenske zone kako se bliži 2015. Aplikacija je besplatna za iOS korisnike.

Novogodišnje odluke u mnogim slučajevima služe kao usputna šala, nešto čime se razbija tišina u društvu, no da ne bi ostalo samo na tome postoje i vrlo cool aplikacije koje će pomoći da neke odluke zadržite.

Jedna od najpoznatijih je ‘Lift’. Ova aplikacija nudi pomoć kada je u pitanju vježbanje, mršavljenje, bogaćenje, napredovanje i sreća.

lift app
Lift, sve što trebate za zadržato novogodišnju odluku dulje od 24 sata

 

Ukratko, aplikacija je osobni motivator. Motivaciju možete pronaći kod ostalih korisnika ili se poslužiti postojećim savjetima motivacijskih trenera. Možete s njima i razgovarati (chat) i zatražiti savjet ili podršku. Na vaše odluke podsjetit će vas alarmi i, općenito, prilično je jednostavna za korištenje. Najbolje od svega, aplikacija je besplatna za iOS i Android korisnike.

Znate li koja je najčešća novogodišnja odluka?

Dovesti se u formu. Ništa čudno! U tom smislu RunKeeper (besplatna aplikacija za iOS i Android) je jako dobra stvarčica. Prati svaku vašu kretnju i treninge svih vrsta te na diskretan način podsjeća da ne zaboravite na svoje odluke. RunKeeper je i naš vjerni suputnik te nam pomaže na treninzima trčanja.

Korak dalje je Breeze. Otprilike kako ime govori, Breeze diskretno prati vašu dnevnu rutinu i sve kretnje, broji korake te podsjeća ili pohvaljuje kada ste, na primjer, na određeni dan ispunili sve svoje ciljeve.

breeze app
Breeze diskretno prati vašu dnevnu rutinu

 

Nije zgorega reći da rečenice poput: ‘Još malo pa ste postigli svoj dnevni zadatak’ itekako dobro rade svoj posao. To vam sada može zazvučati smiješno ali za vrijeme turbulentnih dana ovaj zgodan podsjetnik da učinite nešto dobro za sebe uvečer će vam nabaciti osmijeh na lice.

Breeze je besplatna za iOS korisnike.

Vezane teme:

Znate li što je Taskworld? Nova aplikacija za uštedu vremena na projektu na kojem radite

Aplikacija za sreću? Postoji, pitajte Happify!

 

 

Written By
More from CoolKlub
Polar Seal – idealan poklon za šefa polumaratonca
S vremena na vrijeme bacimo pogled na Kickstarter i ovo su projekti...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.