Bez obzira na godine treba ti dobra pjena za brijanje i aftershave

dobra pjena za brijanje i aftershave
Muško brijanje

Ima nekoliko godina kako kupaonicu dijelimo s tipom kojeg koji čisto obavlja posao, a djeluje prirodno. John Masters Organics linija za brijanje i pranje lica od eukaliptusa i agave


Ima još do Movembera* dakle britvice u ruke jer izgovora nema! Ako trećinu života provedemo spavajući što je nevjerojatno nepravedno u ovom kratkom životu, puno prihvatljivije zvuči pet mjeseci koliko ih, prema nekim statistikama, provedemo u brijanju. Ajde neka budu OK. Dakle…

Brijanje je zapravo mikroabrazija lica, svaki puta je u pitanju promjena na koži. Staro za novo. Eh sad, da se nakon brijanja ne bi osjećali kao da vam po licu hoda vojska mrava koji su netom prehodali polje žeravice, dobra pjena za brijanje i aftershave treba biti odabrana prema onoj filmskoj rečenici: Choose Wisely!

sve sto muskarcu treba22
Pjena za pranje i brijanje i aftershave losion, sve 2U1

Nakon što se prije koju godinu sastali s Kiehl’som, John Masters Organics drugi je organski brand koji preporučamo u krug. Američki brand vrhunskih prirodnih proizvoda poznatiji je ženama nego muškarcima što je shvatljivo jer se muškarcima teško navići na njegu. U idealnim uvjetima ona bi trebala početi u dobi od 15 godina(!?), kako tvrde stručnjaci.

Po nama to izgleda malo drugačije:

Prosječan mušakarac u dvadesetima će na sebe staviti sve i sva uz uvjet da ‘to nešto’ fino miriši. Na benzene i sulfa-nešto ne obraća pozornost sve do ranih tridesetih kada krajičkom oka počne pratiti što sve te bočice uistinu sadrže. U kasnim tridesetima već zna da je hidratacija broj jedan. Kasnije pazi sve više, a kad ga stigne demencija onda ionako više nije važno. Može izaći i s litrom pitralona na sebi.

No, kako publika od nas očekuje korisan savjet a ne pre(nema)ganje o godinama vratimo se na hidrataciju i pravilnu njegu kože.

John Masters Organics pjena za pranje lica i brijanje 2u1 olakšat će vam posao. Ponudit će dovoljno svježine i napraviti finu podlogu zahvaljujući organskim ekstraktima riže i algi koji učvršćuju i vlaže kožu, dok gotu kola ubrzava zacjeljivanje, sprječava nastanak bora i prerano starenje kože.

Kombinacija sadrži organsko eukaliptusovo ulje iz Australije koje se nabavlja putem Fairtrade trgovine. Ova pjena za brijanje trebala bi biti dovoljna i za najtvrđe brade osim ako ne izgledate kao Vučko. U tom slučaju brijač je iza ugla.

Poslije brijanja također prema principu 2U1 slijedi krema za hidrataciju lica od eukaliptusa i agave koja je ujedno i aftershave (177 ml; 229,00 kn). Apsolutni favorit poslije brijanja ikada! Ne samo da će vas dodatno razbuditi nego će vam u nos ući uistinu fenomenalan, smirujući miris bez pojave iritantnog crvenila.

Dobra pjena za brijanje i aftershave dakle postoje! Lice će, pogotovo nakon noći u La Bodegi, biti prilično zategnuto i svježe.

*Pokret Movember

Kovanica riječi moustache (brk) i November (studeni) krenula je prije osam godina kao trademark malog pokreta u Australiji. Cilj pokreta bio je, kroz puštanje brkova, podizati svijest o muškom zdravlju i raku prostate te prikupljanje sredstava za programe prevencije i liječenja “muških” bolesti.

**Bonus prijedlog

Za tvrdobradaše (bradius hiper vulgaris domestica) imamo prijedlog: Svakako nabavite John Masters Organics sapun za brijanje od breze i cedrovine (128g, 69,00 kn). Neće začepiti pore, a u kombinaciji sa navedenim proizvodima brijanje bi, umjesto mučenja, trebalo postati ugodan obred!

More from Claudio Kramaric
Evo što odgovoriti šestogodišnjaku kada vas pita o smislu života
Neil Degrasse Tyson, američki astrofizičar i pisac govorio je na skupu u...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.