Jako cool: Predstavljamo platformu za traženje školarina unutar EU

Počnite s pretragom! Najveća online platforma za fondacije sadrži preko 12.000 školarina u zemljama EU vrijednih ukupno 27 milijardi eura!

Nikada toliko mogućnosti vezano uz studiranje, komentira mi neki dan naša suradnica. Istina. Imamo privilegij živjeti u vremenu kada nam je veliko znanje na dohvat ruke, a vrata fakulteta EU širom su otvorena. Jedini problem predstavlja (ako je to problem) mogućnost izbora.

ČITAJ JOŠ: Najbolja mjesta za studiranje u EU

Gdje? Kada? Kako? Koji fakultet i izobrazbu odabrati, a potom kako se prijaviti i osvojiti školarinu. Kao odgovor na to pitanje predstavljamo vam najveću postojeću online platformu za traženje fondacije/školarine na sveučilištima diljem EU. O čemu je riječ?

Na stranici www.european-funding-guide.eu objavljene su sve moguće informacije o tome kako studenti iz 16 država EU mogu pristupiti fondu koji raspolaže s ukupno 12.000 školarina i drugih načina pomoći ukupno vrijednih 27 milijardi eura. Europski vodič za besplatno studiranje osnovan je kako bi se studenti lakše snalazili i prikupili podatke o mogućnostima školovanja i školarinama. 

skola

U upitnike doslovce možete ubaciti sve informacije s kojima raspolažete a kao rezultat pretraživanja trebali bi dobiti odgovore ‘skrojene’ po vašoj mjeri. Platforma je posve besplatna i mogu je koristiti svi – od prvostupnika do doktoranta. Na ovaj način po prvi put u EU, svim interesentima pruža se nevjerojatna mogućnost lakog i brzog rješenja pronalaska studija odnosno školarine.

skolarine u EU
Stranica je besplatna za korištenje, pogledajte mogućnosti pretrage… Foto: Screenshot

Stranica/platforma obiluje i brojnim predlošcima i ‘kako …’ tekstovima. Sve vezano za što lakšu prijavu za školarinu i studiranje.

Cool!

Vezane teme:

Zašto upisati prvi preddiplomski i diplomski studij digitalnog marketinga na Algebri?

Evo što bi se dogodilo kada bi učitelji zarađivali puno više novca!

Radite kao oni: Stručnjaci u marketingu, PR-u i poslovanju savjetuju kako napisati životopis

More from Claudio Kramaric

Znate li što je Taskworld? Nova aplikacija za uštedu vremena na projektu na kojem radite

Još je bolje da nam se čini da osim vremena štedi živce,...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.