Jako cool: Predstavljamo platformu za traženje školarina unutar EU

Počnite s pretragom! Najveća online platforma za fondacije sadrži preko 12.000 školarina u zemljama EU vrijednih ukupno 27 milijardi eura!

Nikada toliko mogućnosti vezano uz studiranje, komentira mi neki dan naša suradnica. Istina. Imamo privilegij živjeti u vremenu kada nam je veliko znanje na dohvat ruke, a vrata fakulteta EU širom su otvorena. Jedini problem predstavlja (ako je to problem) mogućnost izbora.

ČITAJ JOŠ: Najbolja mjesta za studiranje u EU

Gdje? Kada? Kako? Koji fakultet i izobrazbu odabrati, a potom kako se prijaviti i osvojiti školarinu. Kao odgovor na to pitanje predstavljamo vam najveću postojeću online platformu za traženje fondacije/školarine na sveučilištima diljem EU. O čemu je riječ?

Na stranici www.european-funding-guide.eu objavljene su sve moguće informacije o tome kako studenti iz 16 država EU mogu pristupiti fondu koji raspolaže s ukupno 12.000 školarina i drugih načina pomoći ukupno vrijednih 27 milijardi eura. Europski vodič za besplatno studiranje osnovan je kako bi se studenti lakše snalazili i prikupili podatke o mogućnostima školovanja i školarinama. 

skola

U upitnike doslovce možete ubaciti sve informacije s kojima raspolažete a kao rezultat pretraživanja trebali bi dobiti odgovore ‘skrojene’ po vašoj mjeri. Platforma je posve besplatna i mogu je koristiti svi – od prvostupnika do doktoranta. Na ovaj način po prvi put u EU, svim interesentima pruža se nevjerojatna mogućnost lakog i brzog rješenja pronalaska studija odnosno školarine.

skolarine u EU
Stranica je besplatna za korištenje, pogledajte mogućnosti pretrage… Foto: Screenshot

Stranica/platforma obiluje i brojnim predlošcima i ‘kako …’ tekstovima. Sve vezano za što lakšu prijavu za školarinu i studiranje.

Cool!

Vezane teme:

Zašto upisati prvi preddiplomski i diplomski studij digitalnog marketinga na Algebri?

Evo što bi se dogodilo kada bi učitelji zarađivali puno više novca!

Radite kao oni: Stručnjaci u marketingu, PR-u i poslovanju savjetuju kako napisati životopis

More from Claudio Kramaric
LinkedIn overloaded: Deset najčešće (krivo) korištenih riječi u osobnim profilima
Društvene mreže ma koliko bile ‘privatne’ poslodavci provjeravaju češće no ikad i...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.