Brijete na bicikl? Ekipa u Spa&Resort Sveti Martin zna što želite i trebate

biciklizam
biciklizam

Znate li što je: Svijet zdravih užitaka? Toplice Sveti Martin postale su vlasnik Adria bike Hotel licence, ako vas zanima što to točno znači čitajte dalje…

U srcu Međimurske županije, u Spa & Sport Resortu Sveti Martin objavljeno je kako je Resort postao vlasnikom licence “Adria Bike Hotels” namijenjene podizanju biciklističkog standarda u županiji i šire. Drugim riječima, od sada u Spa&Sport resortu možete računati na ponudu koja uključujue: najam bicikala i biciklističke opreme, praonicu bicikala, servisnu stanicu, vođene biciklističke ture, čuvano skladište bicikala i pranje biciklističke opreme.

Ima još! Ekipa će vam ponuditi i vlastitu GPS navigaciju s uključenih preko 20 interesnih točaka koje će pomoći da upoznate najbolje od regije s preko 700 kilometara biciklističkih staza. Dakle, izgovori poput ‘ne poznajem taj kraj’ padaju u vodu.

Projekt u koji je do sada uloženo preko šest mjeseci priprema podržala je i lokalna zajednica kao i Ministarstvo turizma. Na konferenciji su se okupljenima obratili i Dan Vidošević – direktor prodaje i marketinga u Toplicama Sveti Martin i Hrvoje Šepić osnivač branda Adria Bike Hotels. Istaknuli su činjenicu kako je do sada prijeđen tek prvi korak prema zadanome cilju, a koji je zapravo brendiranje Međimurja i regije u jednu cjelovitu biciklističku destinaciju prepoznatljivu po onome što i slogan Toplica Sveti Martin potiče,  a to je: “Svijet zdravih užitaka”.

Uz Toplice Sveti Martin u projekt Adria Bike Hotela uključeno je još šest subjekata iz područja Međimurske županije koji čine sastavni dio ponude, a to su Restoran Terbotz i Vinarija Jakopić, Restoran Međimurski dvori, Restoran Kneja, Vinska kuća Hažić kao ugostiteljski objekti i vinarije te Accredo centar koji je sportski centar za razne aktivnosti na otvorenome.

Kad na kraju dana stignete na svoj cilj ekipa će vam ponuditi i zdrave napitke i sokove, tako da drugog dana možete krenuti u nekom novom smjeru ili se pak rekuperati u samim toplicama. COOL nadogradnja onako bogate turističke ponude, ovaj put na oduševljenje svih ljubitelja vozila na dva kotača!

Vezane teme:

Sportska oprema: Nikad toliko sjaja, finoće i stila

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.