Search
Close this search box.
cool novi logo header
RobThomas naslovna albuma

Glazba koja bi vas mogla natjerati da obučete sexy crnu hajinu (VIDEO)

Pop-Rock majstor Rob Thomas, izdao treći solo album The Great Unkown

Tekstopisac, solo izvođač i frontmen grupe Matchbox Twenty, donosi vam nove hitove Trust You i Hold On Forever

16 godina je prošlo otkako se na radiju zavrtjela pjesma ‘Smooth’ u pratnji legendarnog gitarista Carlosa Santane i odmah postala hit. Međutim, malo je poznato da je ovu pjesmu sastavio i otpjevao momak iz, tada nepoznatog benda Matchbox Twenty, [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2015/10/RobThomas_2.jpeg#”]Rob Thomas[/lightbox]. Osvojio je tri Grammy nagrade za hit koji se 1999. godine našao na Santaninom albumu ‘Supernatural’.

Grupa Matchbox Twenty američki je bend, poznat po hitovima poput ‘Push’, ‘Unwell’, zatim ‘3 AM’ koju je Rob skladao kao uspomenu na svoju majku koja je bolovala od raka. Među njima je i ‘Disease’, napisana uz pomoć genijalnog Stonsa, Mick Jaggera.

Frontmen Matchbox Twentyja proslavio se i kao solo izvođač, a svjetske top ljestvice osvojio je hitovima poput ‘Lonely No More’, ‘This Is How A Heart Breaks’, ‘Ever The Same’ i ‘Her Diamonds’ prodavši ukupno 80 milijuna albuma.

Surađujući s poznatim imenima poput Willie Nelsona i Mick Jaggera, postao je, po pisanju časopisa Rolling Stone, jedan od najboljih pop-rock majstora na današnjoj glazbenoj sceni.

Ali to nije sve! Pored solo karijere i karijere u Matchbox Twenty, 2007. skladao je i hit ‘Little Wonders’ za Disney-jev animirani crtić ‘Meet The Robinsons’.

Sredinom kolovoza ove godine, izdao je treći solo album pod imenom ‘The Great Unknown’, a prvi singlovi poput ‘Trust Me’ i ‘Hold On Forever’ su već postali popularni. Također, Rob je svoje fanove počastio trećim singlom ‘I Think We’d Feel Good Together’, a možete je poslušati na njegovom službenom Youtube kanalu.

Upravo se ta stvar našla i na repertoaru u akustičnoj izvedbi prilikom gostovanja na SirousXM Radiu, a govori o ljubavnoj šemi za jednu na noć koja bi u biti mogla prerasti u nešto više kad jutro svane.
‘I Think We’d Feel Good Together’, garantiram, ritmom će vas natjerati da obučete seksi crnu haljinu što vam se skriva u ormaru i zaplešete tango u pop-rock izvedbi.

Slijedeća sjajna pjesma na koju biste trebali obratiti pozornost je lagana pozitivica pod imenom ‘Heaven Help Me’, a priča priču o svim burnim noćima i provodima poslije kojih jedva otvarate oči od umora.

Što je sasvim ok ukoliko ste mladi i pod kondicijom, međutim kad zakoračite u određene godine, kako kaže Rob, više nije lako boriti se s mamurlucima. Tu je naravno i ‘Things You Said’ koja je nešto ozbiljnijeg ugođaja s bržim tempom i sjajnim tekstom. Uspomene zaborava žedne? Vrlo lako moguće.

Ukoliko imate prilike, preslušajte novi album te nam javite vaše dojmove! Kako vam se više sviđa, glazba koju sklada u timu s Matchbox Twenty-jem ili kao solo izvođač?

Sara Tilly