Search
Close this search box.
cool novi logo header
Planinarska oprema za žene

Planinarska oprema za žene: Uživaj u trenutku #timetoplay

Dođe vrijeme kad treba stati, skupiti najbolje prijateljice, svezati vezice i otputiti se na igru u prirodi

Napomena: Salomon je sponzor CoolKluba, ali to nas ne sprječava da vam predložimo nešto što i sami nosimo. #PLAYINTHEMOMENT

Taman kada smo napisali što i kako raditi za vrijeme ljetnih treninga trčanja, jedna čitateljica netko nam je nabacila pitanje: A što je s odjećom za planinarenje. I bi u pravu. Totalno smo smetnuli s uma da u tom smislu imamo cool novotarije. Mislimo da bi vam se mogla svidjeti linija odjeće za planinarenje za žene koju smo upravo dobili.

Novu žensku liniju skrojile su i oblikovale žene te nudi savršenu podršku na svakom koraku. Bacite oko na video i kliknite pauzu dok s frendicama dogovarate sljedeći izlet:

Što želimo reći? Odmaknite se od svakodnevnog stresa i jednostavno uživajte u trenutku. Zaustavite vrijeme, pogledajte ljepote oko sebe, iskoristite svaki trenutak i osjetite ga u svom srcu.

Salomon cipele ELLIPSE 2 GTX® W:

ELLIPSE 2 GTX® W su lagane i iznimno svestrane ženske cipele, namijenjene svim aktivnostima u prirodi. Salomon se pobrinuo da posebno oblikovan ženski kalup zadovolji i najzahtjevnije korisnice. Odlikuje ih udobnost, zaštita stopala i dobro prianjanje koje daje Contagrip™ potplat. Uz Ellipse 2 GTX® W stabilnost, mekoća i zaštita pratit će vas na svakodnevnim šetnjama, lakšim pohodima ili putovanjima. U neugodnim vremenskim uvjetima možete se pouzdati u nepromočivu i prozračnu  GORE-TEX® membranu.

Salomon planinarske hlače WAYFARER UTILITY PANT

WAYFARER planinarske hlače bit će vaš savršeni pratitelj za vrijeme različitih aktivnosti u prirodi. Vrhunsko pristajanje, niska težina i elastičnost nude udobnost na najvišoj razini! Za to je zaslužna konstrukcija MOTION FIT, koja daje dodatnu elastičnost materijalu na onim mjestima gdje je to najpotrebnije.

Planinarska oprema za žene

Poričitajte više na: www.salomon.com

 

CoolKlub

CoolKlub autori