Search
Close this search box.
cool novi logo header
Guiness nova reklama za pivo

Guinness u novoj reklami podsjeća da ste u baru radi druženja (i pića)

Irski proizvođač piva na jako COOL način podsjeća da bi ponekad trebali zaboraviti na svoje mobitele i posvetiti se društvu

Dogodilo se i vama sto posto sam uvjeren. Ekipa poslije posla, našli ste super mjesto, naručili piće i… Dovoljno je da jedan od vas posegne za svojim mobitelom. Puf. Gotovo je. Sljedećih pola sata ili sat, uglavnom ćete svi (osim onih bez baterija) svake dvije, tri minute zuriti u svoj mobitel.

Naime, prema nekim studijama, posezanje za mobitelom uspoređuje se sa zijevanjem. Zijevne prvi i gotovo je, nekako se osjećamo slobodnije pa isto činimo i mi. Uostalom napravite test i vidjet ćete da smo u pravu. Pravi nomofobi.

Nakon fenomenalne reklame offline čaše za pivo na redu je još jedna cool reklama koja poručuje: Guinnessu je toga dosta..

Irska kompanija upravo je lansirala cool reklamu za svoje pivo koja prikazuje hrpu mobitela naslaganih na šanku, jedan na drugome u obliku čaše piva. Reklamu je jučer prenio Mashable i nama se baš učinila zgodnom.

Guinnessu je, naime, bitno društvo (a jasno im je i da čim u mobitel gledate više, pijete manje) i  svojom reklamom podsjeća zašto ste stigli u bar: na razgovor.

Copy dio oglasa sadrži:

Enjoy responsibly. Phones down, please.

I mi se apsolutno slažemo s time.

Guinness nova reklama za pivo
Foto: Guinness

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>