Search
Close this search box.
cool novi logo header
trazimo cool poklone

Imate ideju za poklon? Izrađujete ga sami ili prodajete u galeriji? Pošaljite nam. Objavit ćemo besplatno!

Poziv ‘uradi sam’ ekipi i vlasnicima galerija da nam pošalju cool ideje za božićni poklon za nju ili njega, objavljujemo, linkamo… BESPLATNO!

Dakle bliži nam se doba darivanja i stvaranja svih mogućih i nemogućih lista. Mi se nekako najviše veselimo onoj o naj COOL osobama godine te listama s najboljim prijedlozima za darivanje koje kanimo objavljivati u prosincu.

U tom smislu htjeli bismo biti što originalniji pa pozivamo sve vlasnike poklon galerija (malih i velikih), ‘uradi sam’ tipove ili DIY-ovke i DIY-ovce, da nam se jave sa svojim prijedlozima (ili kreacijama).

Nakit, police, stolići, dizajn – sve, apsolutno sve, što stvarate svojim rukama ili vaša trgovina ima u ponudi, a namjeravate nekako unovčiti te je originalno i COOL – pošaljite nam! Primjer prošlogodišnje liste Cool Klub ultimativna lista poklona za Božić i gdje ih kupiti

Jedini uvjet je da nam pošaljete materijal do 1. prosinca 2014. Mora biti cool, a ostalo je čitateljima na procjenu. Ipak, nastojite biti originalni. Koliko će lista biti originalna toliko će post dobiti klikova i, eventualno, prodaju. Simple.

Sve što trebate je:

Pošaljite nam kratki opis s fotografijom, link na blog ili stranicu ili Facebook stranicu ili adresu ‘Gdje kupiti’, navedite cijenu. Uvrstit ćemo vas u neki od naših postova (COOL pokloni za…) i nadamo se pomoći Vam. Naime, COOLKLUB nastaje iz čiste ljubavi prema pozitivi baš kao i vaša kreativa. Jasno, i mi ćemo profitirati – imat ćemo originalan sadržaj. WIN-WIN situacija!

Mail na koji nam šaljete jest: coolklubtweet@gmail.com

CoolKlub

CoolKlub autori