Jay Leno više ne vodi Tonight Show, pogledajte urnebesnu oproštaljku

Jay Leno
Jay Leno

Posljednji gost velikog Jaya Lenoa bio je Billy Crystal koji je sudjelovao i u emitiranju prve epizode u svibnju 1992., pogledajte što su mu otpjevale zvijezde Oprah, Kim…

Jay Leno zaključio je svoju karijeru voditelja Tonight Showa postaje NBC u četvrtak, 6 veljače 2014., nakon 22 godine. Gost posljednje Lenove emisije bio je Billy Crystal ‘isti ali malkice stariji’ nego kada je gostovao prvi put u svibnju 1992.. Od publike se oprostio iskrenim i vrlo emotivnim govorom:

‘Prvo, želim vam se zahvaliti od srca, bili ste mi nevjerojatno odani inače ne bi toliko dugo bili zajedno. Drugo, ovo su bile najbolje 22 godine mog života.’, rekao je Leno pa se našalio na vlastiti račun: “Zahvaljujem kompletnoj produkcijskoj ekipi koja me učinila zgodnijim, ugodnijim i pametnijim nego što to uistinu jesam.”

“Tijekom prve sezone umrla mi je majka, u drugoj otac, a onda me napustio i moj brat. Nakon toga uglavnom sam ostao sam. Ali dobio sam vas. Vi ste zamijenili moju obitelj”, naveo je Jay Leno.

 

Iako je nezahvalno izdvajati bilo koju od epizoda emitiranih tijekom 22 godine, ističe se ona iz ožujka 2009., kada se u Tonight Showu pojavio Barack Obama, kao prvi aktualni predsjednik koji je sudjelovao u showu. Preko 60 godina dugu tradiciju Tonight Showa postaje NBC nastavlja voditelj Jimmy Fallon. 

Pogledajte kako su se od Jaya, koji je u ovom poslu uistinu podigao ljestvicu, oprostile zvijezde: Billy Crystal, Sheryl Crow, Carol Burnett, Oprah Winfrey, Kim Kardashian, Chris Paul, Jim Parsons i Jack Black…

http://www.youtube.com/watch?v=KAOClTTiKKY

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.