Search
Close this search box.
cool novi logo header
justdelete.me

Kako izbrisati svoj profil na bilo kojoj društvenoj mreži

Pogledajte i na prvu će vam biti jasno da gledate u direktne upute kako na određenoj stranici jednostavno i lako ‘ubiti’ svoj profil

Dosta vam je prepucavanja. Facebook više nije razbibriga nego ovisnost. Dobivate zahtjeve za prijateljstvom od ljudi koje prvi puta vidite u životu i nemate blage veze odakle su ni što su. Prijete Vam. Poslodavac ‘škica’ što radite. Koga komentirate. Koga ‘pratite’. Zahtjevi. Pinovi. Tweetovi. Lajkovi. Stranice. Sve vas to lagano dovodi do ludila.
Do sada ste u nekoliko navrata poželjeli ‘ugasiti’ svoj profil ali ne pronalazite načina kako da to napravite kako valja. Ne pronalazite ‘gumb’ delete. Nema ga. Zapravo, nije istina da ga nema nego je jednostavno zakopan tamo gdje ga nikad nećete pronaći ili je, pak, tako lijepo ‘upakiran’ u jednu od stotina besmislenih rečenica disclaimera da ga ne bi našli ni da Vam život ovisi o tome.

Ako je tome tako evo jedne super cool stranice koja će vas razveseliti. Možda u vašem slučaju ništa od gorespomenutog nije točno no, dobar je savjet da svakako memorirate ovu stranicu i koristite po želji:
justdelete.me
Stranica, zapravo direktorij, je prilično nova i prikuplja linkove sa velikog broja društvenih mreža i inih web servisa koji vam (ne)zagorčavaju život. Pogledajte i na prvu će vam biti jasno da gledate u direktne upute kako na određenoj stranici jednostavno i lako ‘ubiti’ svoj profil. Na primjer, ako želite saznati kako jednostavno izbrisati Facebook profil, link na justdelete.me vodi vas direktno na gumb ‘delete’. Bez ranijih blesavih upita ‘da li ste sigurni’.
Iako pretpostavljam da su mnogi među vama pravi znalci kojima nije problem pronaći i obaviti ovu jednostavnu radnju recimo da je sve lakše i manje frustrirajuće ako koristite justdelete.me. Garantirano će uštedjeti vrijeme (ukoliko se već odlučite na ovu drastičnu mjeru!).

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>