#Movember look: D&G/London

dolceandgabbana brijacnica London

CoolKlub smatra da osjećati se dobro snažno utječe na dobar izgled. Isto tako znamo da dobar dio naših čitatelja često putuje i da im je London među omiljenim destinacijama (hvala Google Analytics!).

I zato. Ako ste već u movember modu pa još namjeravate skoknuti do ili ste upravo u Londonu, svakako svratite u New Bond Street 53 – 55. Tamo vas očekuje prekrasna palača na tri kata koju je slavni dvojac Dolce&Gabanna pretvorio u istinski hram shoppinga za muškarce.

U prizemlju se nalazi dragulj, brijačnica uređena poput kakvog muškog kluba, baš onakva kakve ste navikli gledati u filmovima. Voditelj je Carmelo Guastella i on će vas dočekati u interijeru koji (nama) oduzima dah.

dolcegabanna brijacnica London

dolceandgabbana brijacnica London

dolcegabanna brijacnica London

Ako nemate pojma što je ‘in’, a želite trend preslikan s modnih pista samo recite ‘Dolce’ i stručnjacima prepustite posao. Ako, pak, znate što želite nema te želje koju vam neće uslišati ali specijalisti su u dovođenju muškog lica u onaj poznati mediteranski ‘ne trudim se ali izgledam mrak’ izgled.

Dakako, ponudit će vas originalnim talijanskim espressom i  tretirati vašu kožu najfinijim losionima te na kraju dodati i malo parfema.

Cijena? Samo jednom se živi! Ali da vas i na to pripremimo: ako ste došli obrasli kao Viking, brijanje i trim brade je 30, a šišanje 60 funti. Samo da dodamo – ne koriste električna pomagala već škare i znanje pa je tako riječ o vrhunskom djelu istinskih zanatlija.

Pošaljite nam selfie coolklubtweet@gmail.com!

Tags from the story
, , ,
More from CoolKlub

U kakvoj ste formi? TERRY FOX RUN U ZAGREBU POČINJE ZA 10 DANA!

Ove subote ispred kafića Charlie u Zagrebu organizira se humanitarna prodaja majica, a...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.