Search
Close this search box.
cool novi logo header
new york trgovina putovanje

New York – 5 dana avionom za dvije osobe za nevjerojatnih 4.990 kn!

Oduvijek ste sanjali kako bi bilo krasno posjetiti New York? Pogledajte ovu ponudu koja vas neće…

… ostaviti ravnodušnima. To svakako! Sigurno nećete ostati mirni jer je sva prilika da bi mogli ugledati i svisca koji će…

Priznajem, jako slatko ali, ako ste mislili da se do NY-a može zrakoplovom na četiri noći i spavanjem u Plazi za pišljivih 4990,00 kunića onda se mi baš cool. Ovo je, naime, kreativni rukopis, fino uklopljeni content marketing, ekipe s portala za grupnu kupovinu trendi.hr.

Naime, da. Priznat ću još jednom:  prije točno godinu dana fino sam nasjeo na priču o jeftinom putovanju na Maldive i vjerojatno bih i ove (što ću, volim šegu) ali zbog pripremanja predavanja na Aglebri (mog prvog) posve sam zaboravio na poznati datum i zbijanje šala.

O čemu se sada radi?

Pa, dok ovo pišem smijem se sebi (za prošlu godinu) ali i ekipi koja danas, jednako kao i ja tada, ‘kupuje’ aranžman iz naslova ovog posta. Jer, ima ih. Na tisuće, kako mi javljaju sa stranice. Naime, na trendi.hr znaju da kada nešto radi (a jeftina putovanja svi volimo) da se to ne mijenja.

Dakle umjesto na Maldive ovog prvog travnja tisućama se događa se New York, točnije:

New York – 5 dana avionom za dvije osobe za nevjerojatnih 4.990 kn!

Za samo 4990,00 kuna ponuda uključuje prijevoz zrakoplovom Air Force One uz presjedanje u Kazahstanu. 5 dana/4 noćenja u hotelu Plaza***** s punim pansionom u dvokrevetnoj sobi uz prethodno žurno izdavanje vize u Američkoj ambasadi.

Nakon vize, a konačno u zrakoplovu, čeka vas lap dance stjuardese ili stjuarta (ovisno o afinitetima), a na odredištu transfer od zračne luke do hotela kočijom s američkom zastavom, dvije ulaznice za Empire State Building, organizaciju putovanja i jamčevinu.

Na putovanje iz snova, savjetuje se na kraju ove lude ponude, svakako povedite svoju bolju polovicu ili, barem, susjeda ili susjedu.

CoolKlub kaže: Ako vam je netko jako drag i želite ga nasmijati slobodno mu pošaljite link na ovu ponudu.

Pozdrav iz New Yorka!

Vezane teme:

Internet marketing i kampanje: Banneri ‘OUT’, a priče ‘IN’

SUPER BOWL: Kako izgleda reklama čije prikazivanje stoji 4,5 mil. dolara?

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>