Ovo je novi automobil Jamesa Bonda – Aston Martin DB 10!

James Bond Aston Martin DB 10 glavna
James Bond Aston Martin DB 10 glavna

Dovoljno je reći da je automobil predstavljen prije glumaca, a dizajniran je zajedničkim snagama Aston Martina i režisera Sama Mendesa

Novi film o tajnom agentu 007 Jamesu Bondu zvat će se ‘Spectre’. Snimat će se u Maroku (Tanger), Meksiku, Alpama i Londonu. Slavni agent vozit će Aston Martin DB 10 (ne, ne možete ga kupiti) i u filmu će se uz Daniela Craiga pojaviti i zvijezde poput Monice Belluci, Christopha Waltza, Andrewa Scotta (da navedemo samo neke).

Kako znamo? Sve ste mogli pratiti jučer na Twitter računu @007 s prijenosa svečanosti (objava snimanja novog dijela filma nama je svečanost! op.ur.) u Pinewoodu. Barbara Broccoli i Sam Mendes objavili su prve detalje oko snimanja nastavka filma o supertajnom agentu.

Film ‘Spectre’ snimat će se sedam mjeseci, a u kinima bi se trebao pojaviti u studenom 2015.. Lista glumaca uistinu je impresivna ali ovom prilikom osvrnut ćemo se na suradnju koja s novim modelom automobila obilježava suradnju dugu točno pola stoljeća.

Zove se Aston Martin DB 10

James Bond Aston Martin DB 10 Spectre film  (2)
James Bond Aston Martin DB 10 ‘Spectre’

Aston Martin DB 10  posebno je konstruirani superautomobil za film Spectre i jedan je od nasljednika najslavnijeg prethodnika [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/12/James-Bond-Aston-Martin-DB-5.jpg#”]Aston Martina DB 5[/lightbox] koji se u filmu [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/12/Goldfinger-film-James-Bond.jpg#”]Goldfinger[/lightbox] pojavio prije točno 50 godina, a vozio ga je Sean Connery. ‘Petica’ se pojavila u ukupno šest filmova o Jamesu Bondu.

Osmišljen je specijalno za Spectre

James Bond Aston Martin DB 10 Spectre film  (5)
Aston Martin DB 10

Inžinjeri i dizajneri Aston Martina surađivali su Samom Mendesom, a potvrđeno je da je DB 10 specijalno razvijen samo zbog filma.

‘Ovo nije moglo doći u bolje vrijeme. U istoj godini kada slavimo pola stoljeća suradnje s brandom 007 predstavljamo ovaj prekrasan sportski automobil’, rekao je Andy Palmer, CEO Aston Martina.

Samo 10 Aston Martina DB 10

James Bond Aston Martin DB 10 Spectre film  (1)
Aston Martin DB 10

Proizvest će se samo deset modela ove super jurilice. I ne, nije na prodaju bez obzira na vagone novca. Razlog? Svih deset modela ekskluzivno pripadaju setu filma ‘Spectre’.

Nema sumnje da će se taj broj umanjiti (čitaj: biti uništen) za vrijeme snimanja filma. Kako i koliko  saznat ćemo u studenom iduće godine.

Da zaključimo: It’s a piece of art, not a car.

James Bond Aston Martin DB 10 Spectre film  (4)
Aston Martin DB 10

 

Vezane teme:

Ovo je prvi Lotusov motor, zove se C-01. Jeste li ikad vidjeli nešto ljepše?

Top lista špijunskih filmova koju su sastavili pravi špijuni

 

 

More from CoolKlub

COOLprojekt: Večeras saznajte što je ‘Čovjekdan’

Novi i jako COOL projekt tri umjetnice pita vas: Jeste li se...
Saznaj više

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.