Search
Close this search box.
cool novi logo header
Suha i naelektrizirana kosa

Suha i naelektrizirana kosa? Pronašli smo rješenje

Bad hair day događa se svima, ajmo to riješiti! U super liniji za rješenje problema iz naslova nalazi se sve, od šampona do regeneratora…

NAPOMENA: Ovaj post donosimo u suradnji sa stručnjacima sa wow-junkie.com, vodeće hrvatske trgovine za luksuznu kozmetiku.

Oni koji ovo čitaju znaju, a ostali zapravo ne mogu vjerovati da ima onih koji muku muče sa suhom i naelektriziranom kosom. Kako bilo i jedni i drugi, zaljubljenici u cool kozmetičke proizvode trebali bi profitirati ovim tekstom. Naime, predstavljamo vam posve novu liniju luksuznih proizvoda za njegu kose iz radionica Alterna, inače vodećeg europskog proizvođača vrhunskih proizvoda za njegu kose.

Alterna Caviar Anti Friz linija uključuje čak pet proizvoda: šampon, regenerator, ulje za zaglađivanje u spreju, omega ulje i maslac.

Ono što je zajedničko svim ovim proizvodima je tehnologija Climate Shield Complex® koja, prema rezultatima istraživanja, smanjuje efekt elektriciteta na kosi te njen suh izgled do 80%, 72 sata nakon tretmana. Poizvod je namijenjen svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom te za suhu i naelektriziranu kosu. Nakon primjene kosa je glatka i meka.

Alaterna Caviar Anti Frizz šampon

Alterna šampon će olakšati put do svilenkastog izgleda kose bez da utječe na njenu težinu. Namijenjen svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom te za suhu i naelektriziranu kosu u svim vremenskin prilikama. Efekt naelektrizirane kose i izgled suhe kose smanjuju se nakon primjene do 80% tijekom sljedeća 72 sata. Vegan proizvod.

Alaterna Caviar Anti Frizz šampon regenerator

Alterna Caviar Anti Frizz regenerator  je luksuzni njegujući regenerator za pranje koji olakšava postizanje mladolikog svilenkastog izgleda i ne čini kosu teškom. Namijenjen svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom. Kao rezultat korištenja kosa postaje glađa i mekša, a naelektriziran i suh izgled kose smanjuje se do 80 % tijekom sljedeća 72 sata. Vegan.

Alaterna Caviar Anti Frizz šampon ulje za zaglađivanje kose u spreju

Ulje koja obnavlja, zaglađuje i omekšava suhu i naelektriziranu kosu… bez dodatne težine. Suhoj kosi odmah daje dodatni sjaj i umanjuje efekt elektriciteta. Ekstrakt kavijara koji je najbogatiji prirodni izvor Omega 3 masnih kiselina koje kosi donose vlagu, elastičnost, sjaj  i mješavina hranjivih ulja dodatno čine kosu mekom i zaigrano svilenkastom.

Alaterna Caviar Anti Frizz šampon maslac za kosu

Alterna maslac nanosite prije feniranja. Pretvara se u lagano ulje koje će otkloniti efekt elektriciteta i hidratizirati kosu pa izgled suhe kose trenutno nestaje i do 80% sljedeća 72 sata. Namijenjen svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom. Vrlo lagana tekstura ne utječe na težinu kose. Rezultat korištenja je glatka i mekana kosa. Vegan proizvod.

Alaterna Caviar Anti Frizz šampon Omega ulje za kosu

Ovo ulje vrlo brzo nakon primjene obnavlja, zaglađuje i omekšava suhu i naelektriziranu kosu. Ne otežava dodatno vlasi već ih dubinski hidratizira. Zahvaljujući visokom sadržaju masnih kiselina kosa ima do 250% ljepši sjaj.

Nakon ovoga Suha i naelektrizirana kosa ne bi trebala biti problem. Imate iskustvo kako ovo riješiti? Javite nam!

CoolKlub

CoolKlub autori