Tko je Nicholas Perricone?

Tko je Nicholas Perricone?

Svjetski poznati liječnik, dermatolog, nutricionist, znanstvenik, inovator i filantrop. Autor je brojnih knjiga od kojih su neke dospjele na prestižnu listu New York Timesa…

Tko je Nicholas Perricone, liječnik koji je stvorio revolucionarni MD perricone

‘Što mislite, koliko imam godina?’

Ovo je tip pitanja s kojim se dr. Perricone susreće vrlo često. Postavljaju mu ga žene u svim prilikama (barem one s dovoljno samopouzdanja) pa tako i i jednom prilikom kada je u knjižari na Manhattnu potpisivao svoju novu knjigu.

‘Četrdeset i dvije’, odgovorio joj je.

‘Pedeset i tri proslavit ću u kolovozu’, odgovorila mu je ljubazno i pohvalila se kako već dva desetljeća koristi kozmetiku isključivo s njegovim potpisom.

O.K. Pa tko ne bi htio izgledati mlađe, pogotovo bez rizika i troškova za skupu plastičnu kirurgiju?

Za Perricone MD liniju luksuznih kozmetičkih proizvoda znaju samo najbolji beauty poznavatelji. Pravi znalci. Međutim i neke od njih potrebno je podsjetiti po čemu je ovo WOW kozmetika. Za početak, tko je Nicholas Perricone?

Perricone MD osnovao je Nicholas Perricone (1948. Branford, Connecticut,US ). Liječnik, dermatolog, nutricionist, znanstvenik, inovator i filantrop. Autor je brojnih knjiga od kojih su neke dospjele na prestižnu listu New York Timesa: Wrinkle cure, The Perricone perscription, The Perriocne promise, Forever young.


Pogledajte kompletnu ponudu Perricone MD kozmetike u ovdje.


Vizionar i svjetski priznati stručnjak

Ovdje je bitno naglasiti da unatoč poznim godinama dr. Perricone i dalje djeluje i radi. Sve što poučava dokazuje vlastitim primjerom. Njegova pojava je markantna, a um bistar i britak.

Kroz desetljeća postao je svjetski priznati stručnjak. Za svoja istraživanja potaknuta vječnim pitanjem, pokretačem djelovanja: ‘Kako pronaći put do prevencije i liječenja negativnih efekata kroničnih i subkliničkih inflamacija koje su uzrok starenja i bolesti’, nagrađen je brojnim nagradama javnosti i struke.

Dr. Perricone’s Cold Plasma linija uključuje kremu za tijelo, oči i serum za lice

Njegova ‘Inflamation Theory‘, pokazala se radikalnom. Njome je upozorio na važnost prehrane, nužnost nekih suplemenata i kozmetičkih tretmana. Već 1997. osnovao je Perricone MD i pokrenuo pravu revoluciju.

Cold Plasma, Vitamin C ester, Acyl-Glutatione…

Njegov pristup tretiranju kože i danas predstavlja zlatni standard u industriji ljepote. Sami Perriconeovi proizvodi pokazali su se učinkovitiji od drugih i direktno se suprotstavili uobičajenoj invazivnoj dermatološkoj proceduri.

You can look your best, feel your best, and enjoy beautiful skin and optimal health, every day of your life.

Njegove formule kao što su COLD PLASMA; ACYL-GLUTATIONE i VTAMIN C ESTER 15 u kojima je spojio strast za znanošću i vlastiti pristup healty ageingu kontinuirano podižu ljestvicu ljudskih očekivanja: približiti se korak bliže tajni mladosti i zdravom starenju.

Kompletnu ponudu Perricone MD kozmetičkih proizvoda i suplemenata možete pogledati na ovom hrvatskom web shopu WOW Junkie.

Perriconeova strast? Poticanje drugih u preuzimanju kontrole nad vlastitim zdravljem. Prehrana (zdrava dijeta) predstavlja prvi stupanj. O tome dr. Niholas često poučava i pritom ističe sinergiju prehrane i dodataka suplemenata. Dakle zdrava prehrana + kozmetički inovativni proizvodi jedini su pravi put do zdravog starenja.

Nadamo se da smo odgovorili na pitanje: Tko je Nicholas Perricone. Ako ste u potrazi za ovom kozmetikom, ekskluzivno je u Hrvatskoj nudi shop www.wow-junkie.com

Hvala na čitanju!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.