Search
Close this search box.
cool novi logo header

Zrinka Cvitešić nominirana za prestižnu kazališnu nagradu Olivier!

Zrinka Cvitešić bila bi super ambasador naše stranice jer strast koja pokreće ovu mladu ženu svakim danom dokazuje da se isplati raditi ono u što vjeruješ. Mlada damo – kapa do poda!

Nakon što je za ulogu u mjuziklu Once dobila nagradu za debitanticu godine, našoj Zrinki Cvitešić ovih je dana stigla još jedna čestitka. Naime, mjuzkil  ‘Once’ u kojem glumi nominiran je za najvažniju kazališnu nagradu ‘Olivier’, a Zrinka je nominirana u kategoriji za najbolju glumicu.

Mjuzikl je još nominiran za najbolji set, najbolju koreografiju, najbolji novi mjuzikl i postignuće u glazbi. Dodjela nagrada održat će se početkom travnja. Na službenoj stranici mjuzikla ‘Once’ čestitali su Zrinki koja je nakon posljednje izvedbe u Londonu otputovala u New York.

zrinka cvitesic cestitka
Kolege čestitaju Zrinki na nominaciji

Prijatelj Mislav Čavajda posjetio je Zrinku u New Yorku i na svom Facebook profilu objavio:

Doći u New York i posjetiti ovo zasljepljujuće mjesto, uvijek je bilo na neki način zastrašujuće jer je u svoj svojoj veličini i blještavilu bilo podsjetnik na to koliko je dalek svijet iz kojeg dolazim. Ovoga puta međutim, stojim usred ove đungle pogledom usmjerenim visoko i ponosito (što zbog pozicije bilboarda, što zbog osjećaja) i promatram jedan sasvim novi detalj kao dodatak tom, za nas dosada, nedostižnom simbolu. Uz sve izglede, jedna talentirana djevojčica, rođena u Karlovcu, uspjela je tim svojim talentom i upornošću razbiti prokletstvo i dokazati kako mjestom rođenja nije predodređena za neuspjeh vec kako je taj san itekako moguć. Sada na tom simboličnom mjestu, stoji za mene novi simbol uspjeha. Zrinka, i’m standing here as a proud Croatian actor!

cavajda mislav zrinka cvitesic
Foto: Screenshot Facebook Mislav Cavajda

CoolKlub

CoolKlub autori