Ako vas ovo ne naježi! Pogledajte kako se net-a-porter oprostio od svog CEO Marka Sebba

mark sebba ceo
mark sebba ceo

Stotine zaposlenika od Londona do Hong Konga, performeri, bubnjari, balerine, zabavljači, mariachi band i mnogi drugi u ludoj oproštaljci, omiljenom su šefu poručili samo jednu stvar: ‘You’re the man!’

Od Net-a-porter.com shopping portala s #precool dizajnerskim stvarima i uredima od Londona do Hong Konga, ovih se dana oprostio njegov CEO, Mark Sebba.

Kada je prije 11 godina došao na čelo danas ultra uspješne tvrtke, sam je u jednom intervjuu iz 2010. priznao da je po pitanju e-poslovanja (kupovine pogotovo) bio apsolutni neandertalac. No, tijekom godina sve je nadoknadio i uspostavio snažnu i inovativnu strukturu vrijednu 2,5 milijarde dolara čime je ušao u uski krug superuspješnih ljudi u ovom biznisu – poput Jeffa Bezosa iz Amazona ili Tonya Hsieha iz Zapposa.

Svi oni svoje su ljude inspirirali da izgrade čudo. Mark Sebba svoju je viziju svakako ostvario, jer jednostavnost, ugoda i samo iskustvo korištenja portala www.net-a-porter.com, pa čak i ako tako samo ‘hranite’ oči je jedinstvena.

COOL VIDEO! Kako je WestJet  za Božić iznenadio svoje putnike

 

Kako to izgleda kad odlazi omiljeni CEO, pogledajte u ovom viralnom videu, snimljenom na ultimativnoj oproštaljki. Obratite pažnju koliko net-a-porter ima zaposlenih ali i na njegov ‘ured’ u posljednjim sekundama videa ! Ako Vas ovo ne naježi nemamo pojma što je s vama. #precool

Good job Mr. Sebba!

https://www.youtube.com/watch?v=4u5VQlBENB8

Vezane teme:

Elon Musk: Vođa kojeg bi zaposleni slijedili i u pakao

Novi veliki CEO u nastajanju? Upoznajte Satya Nadellu iz Microsofta

 

 

 

More from Barbara Strelar
10 razloga zbog kojih bi trebali potražiti novi posao
Stresa ima sasvim dovoljno i bez činjenice da vam je na poslu...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.