Search
Close this search box.
cool novi logo header
cool klub lego

Igrajte se Lego kockicama direktno iz Chrome pretraživača!

Lego hmmm. Ovo bi moglo biti jako zabavno ali je i zarazno i zato oprez!

Temperature su ispod nule, snijeg dosad nije bio za sanjkanje i igre na otvorenom. Zato je tu Lego! Kreativnost, vježba za prstiće vašeg mališana, snalažljivost i vesela razbibriga su tu!

Google i danska kompanija Lego pokrenuli su zajednički projekt koji vam dopušta da na praznoj lego ploči izgradite štogod vam padne na pamet u omiljenom pretraživaču.
Možete se početi igrati do mile volje, koristiti mape i odabirati točno određene lokacije širom svijeta za svoju gradnju, doslovce kockicu po kockicu. Lokacijska vam ne treba.

Kao i sve što je vezano za Google, svoje kreacije možete podijeliti u Google+ krugovima. Tu su i razni vodiči koji će vam otvoriti oči i prikazati što i kako (g)rade drugi.

Zabavno postaje još zabavnije ukoliko se izgradnje prihvatite putem ekrana osjetljivog na dodir. Vaš mališan bit će presretan. Jednom kada završite (imate točno određen broj kockica) kreaciju možete podijeliti, diviti joj se i, naravno – početi iz početka!

Počnite graditi sa Legom već sada.

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>