Kraš: Kako je nastala priča o najmanjem albumu na svijetu (VIDEO)

zivotinjsko carstvo 2
zivotinjsko carstvo 2

Zagrebačka agencija DRAP osmislila kampanju za Kraš kojom se tvrtka zahvalila svojim vjernim obožavateljima

Znate li da [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2015/03/zivotinjsko-carstvo.jpg#”]Životinjsko carstvo[/lightbox] kao brand postoji već 80 godina? Ni mi nismo imali pojma pa smo se dobro zamislili nad tim podatkom. Promislite samo.

Koliko je samo djece, zahvaljujući Životinjskom carstvu, prvi puta imalo priliku vidjeti određenu životinju? Ili, još bolje, koliko je to generacija koje su odrastale uz slavne čokoladice. Na kraju krajeva koliko je to sličica?!?

Upravo zato (i ovo je samo pomisao)… Nekako pretpostavljamo da je priličan broj naših čitatelja barem na kratko sakupljao sličice Životinjskog carstva i da im je poznat onaj osjećaj kada su čokoladicu otvorili i otkrili sličicu koja im nedostaje ili pak duplić. Ako je razočaranja zbog toga i bilo, ono je trajalo kratko. Nazvao/la si frenda i zamijenili biste se…

Na temelju ovih priča nagrađivana zagrebačka agencija Drap razvila je ideju za kampanju ‘Najmanji album na svijetu’. Kraš se htio zahvaliti svojim strastvenim dugogodišnjim sakupljačima sličica tako što im je po prvi puta u povijesti pružio priliku da sami stvaraju sličice za legendarni album.

Na stranici www.igraoni.ca korisnici su mogli uploadati vlastite fotografije, čemu se do kraja godine odazvalo preko 20.000 sakupljača, koji su uploadali preko 60.000 fotografija. Kraš je 500 sretnika iznenadio na način da je od predloženih sličica izradio albume. Svaki album bio je jedinstven, sadržavao je čokoladicu i tri posebno izabrane sličice koje je sakupljač prijavio – najmanji album Životinjskog carstva na svijetu…

Vezane teme: 

Molba za posao copywritera u agenciji ‘Drap’ (VIDEO)

Brutalna kampanja i video o stradanjima djece u Siriji

COOL: Reklama za Kliniku Svjetlost objavljena na stranici Ads of the World!

 

 

More from Claudio Kramaric
Zašto bi trebali čitati o startupima i ICT industriji
Ne znam kako doživljavate sve ostale domaće vijesti, ali ja smatram da...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.