Lisa Stublić osvojila 12. mjesto na maratonu u New Yorku!!!

Lisa Stublic kako sam trčala polumaraton u New Yorku, pripreme
Lisa Stublic kako sam trčala polumaraton u New Yorku, pripreme

Od 45.000 ljudi koliko je ove godine trčalo ulicama New Yorka, naša Lisa u ženskoj konkurenciji stigla je 12. s vremenom 02:34:49. Naklon do poda mlada damo!

Hrvatska maratonka i olimpijka Lisa Stublić je u New Yorku, na jednom od najvećih maratona na svijetu, ove nedjelje osvojila 12. mjesto u ukupnom poretku žena s vremenom 02:34:49.

Lisa Stublic rezultat New York 2013Mi smo ponosni što smo ove godine sudjelovali u istoj utrci s nevjerojatnom Lisom. Bilo je to na 22. izdanju Večernjakovog maratona, poznatog i kao zagrebački maraton. Tom prilikom pobjedu i rekord u polumaratonu u ženskoj konkurenciji osigurala je upravo Lisa i to s vremenom sat, 11 minuta i 43 sekunde.

Kada se u obzir uzmu brojna dostignuća ove mlade djevojke teško je za povjerovati da se nikada nije mislila baviti trčanjem (nego plivanjem), odnosno da je za vrijeme studija u New Yorku trčala 10.000 metara. Maraton joj nije bio ni na kraj pameti!

No, od tada vremena su se promjenila. Maraton u New Yorku njen je šesti po redu. Tijekom priprema ove je godine oborila svoj osobni rekord kada je maraton u Zürichu pretrčala za 2:25.

Zanimljivo, da joj je kojim slučajem pošlo za rukom ponoviti ovaj podvig, u New Yorku bi se uključila u borbu za prva tri mjesta (pogledajte sliku gore i rezultate!).

Bravo Lisa! Naklon do poda.

Veliki intervju Lise Stublić uoči Newyorškog maratona.

NYC-Marathon
Ulicama New Yorka ove je godine na svim utrkama trčalo 45.000 ljudi!
More from Claudio Kramaric
Kratki savjet koji će pokvariti plan da (p)ostanete očajni
Ovo je poduzetnička priča iz prve ruke: Ako stvarate novac i nove...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.