Search
Close this search box.
cool novi logo header
Lisa Stublic kako sam trčala polumaraton u New Yorku, pripreme

Lisa Stublić osvojila 12. mjesto na maratonu u New Yorku!!!

Od 45.000 ljudi koliko je ove godine trčalo ulicama New Yorka, naša Lisa u ženskoj konkurenciji stigla je 12. s vremenom 02:34:49. Naklon do poda mlada damo!

Hrvatska maratonka i olimpijka Lisa Stublić je u New Yorku, na jednom od najvećih maratona na svijetu, ove nedjelje osvojila 12. mjesto u ukupnom poretku žena s vremenom 02:34:49.

Lisa Stublic rezultat New York 2013Mi smo ponosni što smo ove godine sudjelovali u istoj utrci s nevjerojatnom Lisom. Bilo je to na 22. izdanju Večernjakovog maratona, poznatog i kao zagrebački maraton. Tom prilikom pobjedu i rekord u polumaratonu u ženskoj konkurenciji osigurala je upravo Lisa i to s vremenom sat, 11 minuta i 43 sekunde.

Kada se u obzir uzmu brojna dostignuća ove mlade djevojke teško je za povjerovati da se nikada nije mislila baviti trčanjem (nego plivanjem), odnosno da je za vrijeme studija u New Yorku trčala 10.000 metara. Maraton joj nije bio ni na kraj pameti!

No, od tada vremena su se promjenila. Maraton u New Yorku njen je šesti po redu. Tijekom priprema ove je godine oborila svoj osobni rekord kada je maraton u Zürichu pretrčala za 2:25.

Zanimljivo, da joj je kojim slučajem pošlo za rukom ponoviti ovaj podvig, u New Yorku bi se uključila u borbu za prva tri mjesta (pogledajte sliku gore i rezultate!).

Bravo Lisa! Naklon do poda.

Veliki intervju Lise Stublić uoči Newyorškog maratona.

NYC-Marathon
Ulicama New Yorka ove je godine na svim utrkama trčalo 45.000 ljudi!

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>