Search
Close this search box.
cool novi logo header
Dosli smo ostaviti trag 2 reklama Ozujsko

Pogledajte hrvatsku reklamu od koje se ledi pivo, pardon krv u žilama!

Ožujsko, sponzor nogometne repke ima THE reklamu, onu zbog koje smo ih nekada sve voljeli, neki kažu i da je u pitanju viral. Slažemo se, pokupili smo virus i “Došli smo ostaviti trag” pogledali XY puta!

Što Ožujskog tiče, Svjetsko nogometno prvenstvo je već počelo! Evo taman sam je odgledao na TV-u, prvu nakon nekoliko godina. Ma desetljeće sigurno. Došli smo ostaviti trag je prva domaća reklama od koje se stresem, emocije buknu, ono malo kose na glavi poskoči i pružio bih ruku za tu Žuju i navijao za – reklamu! A nije bilo prvi puta, prije dva dana negdje na Fejsu kliknuo sam na link pod engleskom nazivom: Croatia Produces World Cup Advert That is Shockingly Good.

JOŠ COOL REKLAMA: Kompanija zakupila duplericu kako bi odgovorila na pismo jedne žene!

 

Zamislite, strani portal hvali hrvatsku reklamu? Nije da nemamo super cool kreativnih ljudi u agencijama, dapače imamo fenomenalne agencije i kreativaca za izvoz, nagrade se osvajaju, ali eto, došlo neko takvo vrijeme da i stranac pohvali naš rad mimo struke.

Dosli smo ostaviti trag   Screenshot YouTube
Impresivnih kadrova ne manjka: “Došli smo ostaviti trag” Screenshot YouTube

Dakle, na spomenutoj stranici FTBpro, autor John Andrews nahvalio je reklamu Došli smo ostaviti trag. U par sati nakon objave, kada sam provjerio isti post, već je bila gomila komentara. Reklama najavljuje veliki spektakl 12. lipnja kada će upravo hrvatska reprezentacija u utakmici protiv Brazila otvoriti Prvenstvo.

U izjavi za portal Netokracija, u tekstu urednice Mie Biberović, kreativni tim Ožujskog (inače sponzora repke) u sastavu Ivan Šuvar, Marketing Manager, Boško Beban i Goran Radiša, Brand Manageri, te Andrej Virant, Junior Brand Manager, rekli su:

Video smo premijerno prikazali na našoj Facebook stranici, jer i inače to radimo – fanovi imaju priliku vidjeti reklame dan prije no što se one prikazuju na televiziji. Engleska verzija je kreirana i postavljena na YouTube isključivo kako bismo ju mogli pokazati kolegama u drugim zemljama.

Dakle portal FTBpro sam je naišao na reklamu i odmah o njoj izvijestio s oduševljenjem. Kako CoolKlub nastaje noću i u trenucima dok ne radim žao mi je što odmah nisam prenio vijest, ali sam zato sam sa sobom video odgledao nekoliko puta. Reklama je COOL, od copya, glazbe, produkcije.

Bravo za ValProdukciju koja je realizirala ono što je zamislila ekipa iz BBDO Zagreb. Pogledajte video i čekajte da je ugledate doma na telki.

ELOGIOS! (Živjeli!)

 

Vezane teme:

Kako je WestJet za Božić iznenadio svoje putnike (VIDEO)

U magazinu Wired možete mijenjati boju Moto X oglasa

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>