Search
Close this search box.
cool novi logo header
Salomon X_celerate gtx_PR_hr3

Trebate tenisice za sve podloge? Probajte Salomon GTX 2

Sustavi koji nogu čuvaju od vlage i klizanja sada su unaprijeđeni, dobro je postalo još bolje i svakako vrijedi isprobavanja!

 

Salomon logo
Salomon logo

Uskoro planiram objaviti test post tenisica X-Scream u kojima sam pretrčao 1200 + km. Pokazat ću vam kako izgledaju i reći iz svog iskustva da li su uopće nosive. Smijete li u njima trenirati obzirom na protok vremena i nešto što se zove ‘zamor materijala’. Vidjet ćete. Do tada, CoolKlub predstavlja nove tenisice za jesensko i mokro trčanje X-CELERATE GTX 2 za sve podloge.

Zahvaljujući novoj fleksibilnoj GORE-TEX membrani proizvođač jamči suhe noge i aktivnosti koje dosad niste ni mogli zamisliti. No dobro, to je klasični PR tekst u kojem je proizvod nahvaljen do daske. Ima li smisla? Iz vlastitog iskustva ima. Nisam nosio ni jedne Salomon tenisice a koje nisu uredno ispunjavale ove dvije zadaće: zaštita od vlage i prijanjanje na podlogu. Mogao bih  ih nazvati savršenima.

[divider]SAZNAJ JOŠ: Slobodno pogledajte i prošlogodišnji model ovih tenisica [/divider]

Koja je razlika od ostalih? Po meni, kada govorimo o svim podlogama za trčanje Salomon je kralj. Ni u jednom slučaju nisam ostao bez podrške na najosjetljivijim mjestima, a kada je klizilo i postajalo opasno, stalo bi se na vrijeme. Ne, ove tenisice nemaju oči,a bogami niti ABS ali činjenica je da smo se fino stopili. Opet, to ne mora značiti da će tako biti i kod vas pa savjetujem isprobavanje što kome odgovara. Idemo dalje.

Ove tenisice nude optimalnu kombinaciju dinamične amortizacije, responzivnosti, zaštite i odličnog prianjanja na svim vrstama podloga. Glavna prednost je potpuno nova GORE-TEX® membrana, koja je vrlo lagana, mekana i fleksibilna da se i ne osjeća dok trčite.

Nova je i 3D tehnologija amortizacije i prianjanja koja garantira iznimnu mekoću za trčanje na tvrđim podlogama i asfaltu, a istovremeno daje visoku razinu responzivnosti i brzine. Savršen i točan obuhvat stopala nudi kombinacija Sensifit™ sustava i Quicklace® kevlarskih vezica, koja drži stopalo na pravom mjestu cijelo vrijeme aktivnosti.

Uz zaštitu od vode ovo je najjači adut: Contragrip potplat savršeno prijanja na asvim podlogama   Foto: Salomon
Uz zaštitu od vode ovo je najjači adut: Contragrip potplat savršeno prijanja na asvim podlogama Foto: Salomon

Contagrip® potplat garantira savršenu kombinaciju prianjanja i izdržljivosti u različitim vremenskim uvjetima. Zbog svog sastava omogućava iznimnu prilagodljivost i pouzdanost, a reflektirajući dijelovi sa svih strana omogućavaju sigurno trčanje i po mraku.

Vezane teme:

U utorak novi krugovi u Maksimiru. Salomon vas zove na besplatno trkačko druženje

Novi SALOMON S-LAB: Tenisice koje vam daju krila

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>