Search
Close this search box.
cool novi logo header
CITYTRAIL aplikacija za trcanje Salomon

U potrazi za novom aplikacijom za trčanje? Probajte CityTrail!

Ako pripadate skupini trkača (i rekreativaca!) koji vole mijenjati, te ste u stalnoj potrazi za novim izazovima pozivamo vas da isprobate novu aplikaciju za trčanje Citytrail

Već smo pisali o tome koliko je CityTrail postao zanimljiv, ali možda da ponovimo o čemu je riječ. Ako ste se zasitili ustaljenog svakodnevnog trčanja te želite nov i zanimljiv trkački izazov krenite u istraživanje vlastitog grada, kvarta, ulica i kutaka.

SAZNAJTE JOŠ: Treninzi za amatere: što su zone treninga i zašto vam baš one trebaju?

 

Činjenica jest da kolikogod motivirani bili, uvijek postoji mogućnost da se zasitite jedne te iste staze. Osim toga, radi stjecanja kondicije uopće nije loše promijeniti je. Pa zašto je onda ne mijenjati svako malo? CityTrail stil trčanja nudi upravo to, predstavlja neprestano istraživanje jedinstvenih i neponovljivih staza u svakom gradu. Murakami u svojoj knjizi O čemu govorim kada govorim o trčanju upravo ističe važnost tih promjena.

CitrTrail rute u Zagrebu vode vas pokraj gradskih znamenitosti do skrivenih kutaka, još neistraženih prečica i jednistvenih vidika

 

U tom smislu nova Salomon CITYTRAIL™ besplatna trkačka aplikacija mogla bi biti idealan pratitelj tih novih trkačkih avantura. Tek smo je skinuli na svoj pametni telefon i tek je proučavamo. Svakako preporučamo da se registrirate jer vam se time otvaraju neko novi featurei. Na prvu, hrpa fotografija i prilično dobre upute kamo trčati. U Salomonu tvrde da ćete pomoću nje pronaći najzanimljvije CityTrail gradske staze za trčanje u više od 90 gradova svijeta. Staze su kreirali i isprobali najbolji Salomonovi treneri trčanja. U Hrvatskoj to je Andrea Fazlić.

citytrail trcanje aplikacija salomon
Ovako to izgleda u stvarnosti

CityTrail rute u Zagrebu vode vas pokraj gradskih znamenitosti do skrivenih kutaka, još neistraženih prečica i jednistvenih vidika. Aplikacija omogućava izbor različitih duljina staze, a istovremeno vas ukratko upoznaje s kultrunim i povijesnim isječcima o najzanimljivijim lokacijama pokraj kojih trčite. Zagreb, Ljubljana, Salzburg, London, Barcelona, New York ili Beč… Sve gradove možete pronaći u aplikaciji koja vas vodi u avanturistički trening trčanja.

Sukreirajte nove trkačke staze, skupljajte bodove svakim trčanjem, potražite nove zanimljive lokacije i dijelite ih sa Salomon zajednicom. Aplikacija se neprestano dopunjuje novim rutama i skrivenim atraktivnim lokacijama i donosi vam nove trkačke izazove u vašem gradu.

SAZNAJ VIŠE: 

http://www.intersport.com.hr/campaign/hr-salomon-elevate-your-run

Vezana tema: 

CityTrail: Vodimo vas na novu avanturu u trčanju!

Claudio Kramaric

Savjetnik za #svedigtialno za male i velike tvrtke. Specijalist za e-trgovinu, internet marketing i sadržaj. Predavač na Algebri. Poduzetnik. Osnivač CoolKluba i direktor tvrtke CoolMedia d.o.o. Obožava pisanje i trčanje. Pratite me na>>>