Search
Close this search box.
cool novi logo header
jillian_michaels_treninzi

Autorica CoolKluba završila testiranje ‘Ripped in 30 days’ i uhvatila formu

Ako želite raditi kvalitetno, a imate relativno malo vremena svakako preporučam ove treninge. Rezultati će biti vidljivi, čak i kada (kao ja) ne trenirate 5-6 puta tjedno nego 3-4

I tako dođe kraj i ovoj (tor)turi vježbanja od 30 dana. Rezultat: odličan! [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/03/jillian-michaels-hot-30-day-shred-hd.jpg#”]Jillian Michaels[/lightbox] je jako dobra trenerica! Osjećam se odlično! Kao što sam već rekla, Ripped in 30 nikako nije ‘samo’ pola sata vježbanja na dan, nego izazov. Trenirati 4-5 puta tjedno prilično je žestok ritam i zahtijeva dobro planiranje vremena.

Nisam stala ni nakon četiri tjedna (šteta truda), pa idem i dalje, ali svakako planiram ubaciti proljetno trčanje po ovom divnom vremenu. Trčanje u prirodi, rekla bih, meditacijski je oblik vježbanja.

Tjedan prvi: Ripped in 30 days: Krvavo ću vježbati 30 dana – da li se trud isplati?
Tjedan drugi: Ovo je za cure: Drugi tjedan vježbanja “Ripped in 30 days”
Tjedan treći: Nakon tri tjedna mogu reći: O da, Ripped in 30 days funkcionira!

.

Sve u svemu, četvrti tjedan ‘Ripped in 30’ nije puno gori od trećeg, a treći nije puno gori od drugog. Kad krenete nakon laganog zagrijavanja u prvom tjednu, treninzi s Jillian će svakako isporučiti promjene na vašem tijelu, ali ne bez muke. Uostalom, tko god vam ikada obeća upravo to – brze promjene bez muke, vrlo jednostavno: ne govori vam istinu.

S druge strane, po mom primjeru, ako dnevno želite utrošiti relativno malo vremena na vježbanje, a dobiti maksimalni rezultat, Jillian Michaels i njenih ‘Ripped in 30’ moglo bi biti rješenje za vas.

Kroz sva četiri tjedna, bitno je reći, nisam naišla ne vježbe koje bi kod većine amatera mogle izazvati ozljede (osim ako ih ne izvodite krivo) iako će neke od njih zasigurno biti zahtjevne ukoliko imate bilo kakvih problema s koljenima.

Suprotno tome, naišla sam na puno vježbi koje će iz vas izvući i zadnje atome energije koje imate. Puno skokova, puno čučnjeva, još više sklekova ili tzv. [lightbox link=”https://coolklub.com/wp-content/uploads/2014/03/plank-position.jpg#”]plank positiona[/lightbox], učvrstiti će vam ruke, noge, guzu, leđa. Na kraju samog četvrtog tjedna treninga Jillian će vas još i lijepo pohvaliti, te vam održati dvominutni motivacijski govor.

Svakako preporučam ove treninge, ali s upozorenjem da oni nikako nisu za one slabijeg srca. Rezultati će biti vidljivi, čak i kada (kao ja) ne trenirate 5-6 puta tjedno nego 3-4. Pretpostavljam, da ako ujedno svemu tome priključite kvalitetni režim prehrane, rezultati za samo 30 dana mogli bi biti još bolji.

Sezona kupaćih kostima je pred nama, a ovaj program uistinu može ‘isporučiti’ zavidnu transformaciju.

Ovdje pogledajte PDF dokument Jillian Michales Ripped in 30 days plan ishrane za najbolje rezultate. Nisam ga probala, ali mislim da hoću jer nema zabranjene hrane i baš me zanima što se može dogoditi za još 30 dana.

Vezana tema:

Testirali smo: Trasa utrke Zagrebačkog maratona (2013.)

Barbara Strelar